Åh nej!

Åhhh matte har ångest över att hon utmanade folk på den ganska roliga utmaningen på sin blogg igår. Hon har förstått att det inte uppskattades på samma sätt som hon själv tyckte att det var en ganska rolig grej. Frans skäms... Hon skulle gjort som Emma gjorde och varit smart och utmanat folk på sin blogg, men sen inte skrivit till dem personligen på deras bloggar att de var utmanande. Det är inte lika påträngande förstås... Matte skäms, men hoppas att hon är ursäktad..

Matte har inget vatten hemma heller. Det grävdes av en ledning utanför huset imorse. Kul. Inget vatten på "några dagar"!!! Fattar ni? Några dagar??? Vi har iaf toalett och dusch i huset tvärs över gården. Det är väl tur i oturen.

Idag ska husse och matte kolla på tapeter till lägenheten. Det kändes först hur roligt som helst, nu känns det ganska jobbigt också. Det är seriöst inte lätt! Och vi ska ha tapeter till Alla rum liksom. Kommer bli som en ny lägenehet iaf. Det blir roligt när det är klart.

Frans hade tur idag, det var upptaget i telefonen hos veterinären. Vi ska försöka klippa klorna här hemma en gång till av denna anledning. Med massor av korv som muta... får se om det kanske lyckas...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0