Stugan

Frans har det bra när vi är på jobbet om dagarna. Vi brukar säga att han oxå ska åka till jobbet, så han inte ska känna att vi lämnar bort honom. Han är hos min far på dagarna. Så här mysigt hade de idag.
Lite trassligt kanske, men det är väl så det blir med två löplinor och två busiga vovvsingar. Bilden är tagen i pappas stuga dit de hade utflykt idag. Han har det tufft på jobbet Frallan. Jobb och slit, eller är det bus och lek?


Long time no see!

Här har det varit mycket jobb, hund och nu oxå vår!

Tänkte jag skulle bjuda på en bild från när vi hjälpte till att städa gården. Frans hjälpte givetvis till. Han kom på hur man gräver och hjälpte till att rensa ogräs.Behöver jag berätta att han snällt fick bada när han kom in?

Sen har han haft lite trassel med tassarna på vårkanten. Han busade mycket på skaren och kom hem med torra trampdynor och låg och bet på tassarna. Husse och matte fann råd! Smörjde in tassissarna med ringblomssalva och sen på med strumpor. Först lånade han mattes ankelstrumpor om nätterna och genast blev det bättre med tassarna. Nu har det börjat bitats igen så matte köpte egna strumpor åt snuttisen.


Bäbisstrumpor 0-3 månader ;)


Det är nog inte så dumt med strumpor trots allt. Frallan verkar tycka att det är ganska skönt faktiskt. Struttar runt som vanligt.

Han fyller 1 år den 23 maj oxå, matte har lovat att hon ska försöka sluta att kalla honom för valp och bäbis då. Vi får se hur det går...

Imorgon är det husvisning! Weeei! Har hittat ett hus en bit utanför stan med tillhörande ängar och skog. Matte är mycket intresserad. Får se om det håller i sig efter i morgon oxå.

=)

RSS 2.0