Nu är det jul igen...

I år var första gången vi gjorde personliga julkort, men ack så personliga de blev! Uj uj... För er som har lite tur kanske ett dyker upp i brevlådan om ansvarig utgivare vågar skicka dem...

Det bör berättas att redaktionen har fått en ny dator, en MacBook för den som är nyfiken, så nu kommer det förhoppningsvis inte uppkomma några mer datorstrul. Den gamla datorn har förbrukat sin sista livlina kan man säga och dess moderkort ber om att få somna in... Eller nått liknande.

Tänkte uppdatera er om väderläget så som det sig bör om man bor i Sverige. Vi gillar väderleksrapporter.


Snö


Mycket snö och liten Fralla (han spanar skata förövrigt....)

Se där, nu har jag uppdaterat er, tror inte jag behöver påpeka så mycket mer om vädret... Jooooo igår var det -18 grader ute. Rejält kallt och lillen hade bara ett fleecetäcke. Han har en hemsk matte... Nåväl, kylan försvann tills idag iaf... Bara -9 nu, helt annat. Frans fryser inte, matte lovar alla läsare. =) förövrigt funderar matte på att sticka benvärmare till valpen, vad tror ni om det? Kanske är nått för taxarna Malte och Snokens ägare att lura på oxå? Då behövs inte så långa benvärmare iaf *skrockar*

Kommentarer
Postat av: Tessan med "pälsbollarna"

Kylan kan ni behålla men skicka ner lite snö!! Men nu ikväll är det faktiskt lite vitt härutanför fönstret.....Jag håller på att knåpa ihop en julklapp till Kickis dotter Ronja som ska få en Boxervalp i början på Januari....Kan ju inte skriva vad ifall hon kommer in och läser här;)



Kramis till er alla!!

2008-12-11 @ 00:35:42
URL: http://www.ackebus.se
Postat av: malte o snok me matte

hallå där, inte vara näsvis ang våra långa smäckra ben!! matte ska sticka låååånga benvärmare till oss!! tack för krya på dig hälsningen! va me snö ni har inte klokt, vi har helt grönt!!

vi tycker fralla spanar skata är skitsöt!!

snoseligos o kram till matte

2008-12-11 @ 11:13:29
Postat av: Anna med flock

Himmel vad med snö ni har! Pussa Fransingen från oss!

2008-12-12 @ 21:57:53
URL: http://timsevimse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0