Not guilty!

Men NEJ skit-matte! Jag lovar, jag har inte klivit i spackel! Inte så mycket iaf... Hört talas om "Walk of fame"??? Ett litet tassavtryck på golvunderlaget har väl inte skadat nån???

NOT GUILTY!

Kommentarer
Postat av: Elliot Kung af Upphärad

JAg håller med... om nu matte och husse är nytänkande så tycker jag banne mej att dom kan ta vara på din kreativitet. FRAM FÖR mer tassar på golven :-)

Elliot

2010-03-02 @ 00:36:54
URL: http://www.kulan.bloggplatsen.se
Postat av: Jenny och Qing

Det gör nog de flesta hundar. Hade det varit min huhd på andra sidan staketet så hade Qing med skällt på de som gått förbi. Det är så tacksamt eftersom hundarna innanför hela tiden vinner fighten, de skrämmer bort alla som går förbi. Likadant är det i trapphuset, varje gång de hör ett ljud vill de försvara sin flock och eftersom det finns många som bor i huset och de går in till sig så vinner hunden (de kom inte till hans flock). Svårt att lära om men, man ska aldrig ge upp. Här hemma har vi lärt oss att stå upp med små morr men inga galna skall. Små vakthundar=)

2010-03-02 @ 14:47:18
URL: http://qingsperspektiv.blogg.se/
Postat av: Jenny och Qing

tack, vad roligt att du gillar min blogg. Både jag och min sambo har så fort Qing börjat skälla på något i trappen hänvisat honom till hans säng i storarummet och därifrån kan han inte se dörren och sedan har vi stannat kvar i hallen vid dörren. I hopp om att hunden förstår att det är vi som tar hand om det som händer utanför dörren. Vi försöker även få honom att ligga i det rum vi är i och inte ligga vid dörren och vänta på ljud. Vi har ääven gjort lite praktiska lösningar för att minska på ljuden, vi har satt upp en tjockare lite i dörrkarmen vilket gör att dörren inte slår när entredörren öppnas och stängs. I vår trapp bor det en jätterottweiler som låter som ett monster i trappen och när vi hör det så brukar vi prata lugnande med Qing, för att han ska veta att vi med hör honom. Och det gör att Qing istället för att skälla börjar prata halvmorr halvyl, ja du vet nog hur det låter. Visst skäller han när det ringer på dörren, men innan vi öppnar dörren så måste han sitta på sin matta som ligger så han akn se dörren. om han itne går dit så öppnas inte dörren. Är både jag och min sambo hemma så sitter min sambo med Qing och pratr lugnande med honom och säger sitt kvar, sitt kvar. Det funkar på vår lille, men man får hitta olika strategier som passar hunden och en själv. Lycka till!

2010-03-02 @ 15:13:19
URL: http://qingsperspektiv.blogg.se/
Postat av: Jenny och Qing

List i dörrkarmenn ska det stå=)

2010-03-02 @ 15:14:04
URL: http://qingsperspektiv.blogg.se/
Postat av: Sessorna & Harry

Men, ska man inte göra tassavtryck när man renoverar. Det är ju liksom ett visitkort på vem som har utfört arbetet. Säg åt matte att hon sätter dit ett eget tassavtryck :o)

Nosgos tebax

2010-03-03 @ 20:03:35
URL: http://prinsessangreta.blogg.se/
Postat av: Ebba & Molly

Trevlig blogg!! Och fin vovve, är ju svag för dessa schnauzar, då Mormor & Morfar hade en risen.. Så otroligt fina!! :)

2010-03-06 @ 16:04:42
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/
Postat av: malte o snoken

Du högg väl matte i nästa sekund hoppas vi!! Förtal!

2010-03-14 @ 07:34:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0