Sundsvall, igelkottar och tapeter!

Igår var det skittrist att vara Frans, trots söndag så uteblev sovmorgonen. Matte och husse skulle till Sundsvall för att gå på Bauhaus och köpa heltäckningsmattor, aka skäggtvätt. Det var 4 grader på morgonen när vi åkte. Kul sommar...

Matte är lycklig över att det åter finns igelkottar på Frösön. Frans hade aldrig sett en igelkott och tyckte att det var en mycket märklig företeelse det där med igelkottar...




Det har regnat här så vi har blivit halvt knasiga. Så här brukar det se ut hos oss när det regnar:


Jag VÄÄÄÄÄÄÄÄGRAR skitmatte! Låt mig va för i hel**te! Jag vill gå HEM NU!

Matte och husse har tapetserat vardagsrummet. Förträfflig tapet från slutet av 60-talet/början 70 fick de tag på. En tapet i tyg som liksom ser ut att nästan ha en sidenyta. Helt underbar om matte får säga sitt (vilket hon får eftersomd et är hennes blogg)



I närbild:



Svårt att göra färgerna rättvisa på kort, det är liksom en limegrön bakgrund och ljusblå/turkosa medaljonger. Två av väggarna är klädda i denna fantastiska tapet och övriga två väggar är gräddvita. Riktigt härligt!


Kommentarer
Postat av: malte o snoken

skiiiitsnygg tapet! Matte är så glad för hon kom in i favvoaffären (krafs skulle en del säga)o det hade 60% rea o matte höll på svimma det blev för bra liksom... hon kom ut med ett par örhängen i form av ett par kaffekoppar!

Å klart som korvspad att vi vill ha en playdate om ni kommer ner till södra skåne!!

slafspussar på mustaschprydd fralla

2010-06-23 @ 18:46:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0