Nu händer det grejjer!

Jo minsann!
Hussar och mattar har renoverat hall och nu är den äntligen färdig! Vill ni se hur det blev?


här är hall nr 1, där kläderna nu hänger var förut ett städskåp och en garderob. De försvann och ersattes med detta. Två hemmabyggda hyllor och grejjer. Vad tycks?

Hall nr 2 där det förut stod tre extremt stora platsbygda garderober som var hemska trots sitt ursprung i 50-talets mittersta del ersattes med detta:
'
två byråer och egenbyggda vägghyllor! Vi fick ett extra rum när garderoberna försvann!

Fransbäbis tyckte det var tufft med renovering. Tröttsamt...
Varför han sover med raka ben har vi inget svar på. Och var denna märkliga sovstil kommer ifrån vet vi inte heller... men sover gott det gör han bäbisen. Vi har slutat med strumpor nu dock!Till sist en hälsning från Frans och hans nye vän Stora Tiger. Kommer ni ihåg lille tiger? Den första leksak valpen Frans fick. Det finns bilder på lille tiger i början av bloggen. Här är nu store tiger som är exakt lika dan som lille, fast jättestor! Weeei! Fantastisk leksak!

Kommentarer
Postat av: malte o snoken

å va det vart snyggt! va duktiga ni varit!!! snygga lådor!! snygg tapet i sovrummet! jättestiligt helt enkelt! visst är det kul o göra fint!

vi tycker sovstilen är rysligt söt o så kommer man åt att pussa på lillmagen!

2010-04-10 @ 11:20:04
Postat av: märit svensson

Snyggt, mycket snyggt. Ja, ni har verkligen varit duktiga. Ser fram mot att komma och hälsa på, när det nu blir. Då kanske ni har hunnit fixa resten också. För att lugna er, det dröjer innan jag kommer upp, tror jag.

Jag trodde att lill tiger hade vuxit!!

Puss och kram till er alla tre / Mamma

2010-04-11 @ 09:58:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0