Fina presenter...

Frans var på valpkurs ikväll som vanligt på tisdagskvällarna. Sista gången för hans del. Plutten. De underbara instruktörerna Kicki och Tessan hade med sig presenter till lill-Frans. Så fort han kom hem så var det lek. Lek, lek, lek, att det var tre personer här som försökte hämta en bokhylla spelade liksom ingen roll, även om han var lite orolig ett tag att de skulle ta med sig hans prylar också. Plutten.


Av Tessan, Acke och Primo fick Frasse en toksöt kanin med röd tröja. Den tycker han massor om redan. Bus, bus och bus.


Han tycker så mycket om den att han inte ens kan släppa den när han tuggar på den andra presenten, ett ovanligt fint randigt tuggben!

Han fick också ett stort smaskigt grisöra. Av Kicki fick han tre snygga tuggben som han garanterat kommer att tjata om så fort han får syn på dem. Matte har gömt dem för att han inte ska ha ben över hela lägenheten...

Matte grät nästan en skvätt när hon kom hem. Det känns helt plötsligt väldigt vemodigt att flytta när både matte och valp fått så underbara nya vänner.

Kommentarer
Postat av: Anna med Tim

Jättesynd att jag inte kunde komma och krama om Fransingen och ta farväl...men ni hade nog inte velat umgås med en överfebrig virrpanna som mig idag.

2008-10-21 @ 22:16:14
URL: http://timsevimse.blogg.se/
Postat av: Tessan och "pälsbollarna"

Men så glad jag blir att Frans gillade knas-kanin...;) Tack för det fina vitsorden, men ngn instruktör är jag då inte, hjälper bara till för skojjs skull!!

Vänner har man var man en bor, så vi finns här!!

Kram på er, ni är oxå helt otroligt mysiga människor & nog tycker jag det är lite vemodigt oxå att ni flyttar precis när man har lärt känna er!

2008-10-21 @ 22:45:38
Postat av: malte o snoken

hej, ja det kan kännas vemodigt o flytta även om man vill. vi har nyss flyttat ner till skåne o saknar våra vänner både med fyra o två tassar...

va fina presenter ni fick! vi blir lite avis här...tuggben mmmm så gott.

2008-10-22 @ 10:33:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0