Svenska vardagshjältar, del 1


I natt fick Frans sova med nattmössa. Inte alls uppskattat. Nattmössa (aka tratten) och strumpor för att skydda Silonsalvan på tassarna. Kul skoj matte.

Ska jag på riktigt sova såhär?

Tanken är att Frans i denna mundering ska sluta slicka på sina tassar om nätterna. Jag ringde veterinären som trodde att det var ett tic, på samma sätt som vissa människor biter på naglarna, och hon tipsade om att använda tratt och silonsalva ifall tassarna blivit irriterade av allt snuttande, i 14 nätter. För att inte få fullt med fläckar av den feta salvan på golven så får Frallan använda bäbisstrumporna. Frans skulle sova på golvet tänkte vi först, han tar rätt stor plats med tratten. Men den vansinnigt olyckliga Fransen kunde inte annat än stå som förstelnad på golvet så matte fick plocka upp honom i sängen. Då somnade han med tratten på husses mage. Så fick familjen sova gott till slut, utan slickande på tassar och hårbollar i halsen som måste hostas upp... Ingen var lyckligare än Frans i morse när vi tog av tratten. Jösses va glad han var!

Lilla snuttisen, måtte detta hjälpa mot snuttandet på tassar och allt annat som finns i närheten...


Kommentarer
Postat av: malte o snokas

Mäh! vilket påhitt! skitmatte alltså!!

(gu va bökigt hoppas ni står ut hälsar matte!)

lycka till, slafspussar, vore vi där skulle vi hjälpa dig dra av dig tratten

2010-01-13 @ 14:15:10
Postat av: Elliot Kung af Upphärad

Vaaa, har du fått egen parabol, får du in många kanaler??? Men vad har du fått på fötterna.. stackars dig!!!Konstigt att mattarna skall envisas med att vi fortfarande är bäbisar :-)

Kramizar

Elliot

2010-01-13 @ 14:40:49
URL: http://www.kulan.bloggplatsen.se
Postat av: Älsa o Ästher

Men käre nån STACKARS dej!!!! Parabol OCH strumpor!!! Hoppas du snart slipper eländet. Vi hittade hit från Malte o Snokens sida=) vilken snygging du är då=)

2010-01-13 @ 19:01:44
URL: http://leonland.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0