Unghund och hemhjälp...

Mattes verk! Nytrimmad Bralla! Synd att inte den typiska schnasse-svansen syns pga ivriga viftningar... Liten Frans har fortfarande roligt med stora pinnar. Det en örat ser ut att vara ut och in men matte lovar att det är inte riktigt så knasigt även om det inte ser ut som det torde på en rasriktig Schnauzer...


Bland det roligaste som finns är mattes trädgårdsvante. Matte hade genomgång av alla strumpor i lådan först och sen alla Fransens leksaker. Där återfanns vanten som inte kunde slängas bort. Om sanningen ska fram slängdes ingenting av leksakerna utan synålen åkte fram och några väl behövda suturer sattes på plats för att stärka upp ben och vingar och övrigt. (Ögon har matte för länge sen gett upp...)


Busunge med rolig leksak.

Så var det det där med att matte försöker göra snyggt hemma. En dag skulle hon städa upp i linneskåpet och vika ihop sånt som blivit tillstökat i hast. Då gick det som det brukar.


Trååååk-matte!!


Åhhh känner mig sööööömnig...


Väck mig när du vikt klart?

Kul hund man har, lätt att vika tvätt...

Matte har lagt på hundöverkastet på sängen nu efter att i omgångar inbillat sig att det fina vita tunna sängöverkastet inte blir nedsmutsat av grusig Fralla. Nu har hon gett upp på riktigt och det mindre vackra har fått sin plats. Det duger. Vill man ha valpingen i sängen så... och det vill man =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0