Knas-Frans...

Kanske den roligaste valpen... Han fick ett grisöra ikväll, det har han fått såååå många gånger tidigare. Men ikväll var det något som inte stämde riktigt. Matte råkade tappa grisörat på golvet så att det lät, där började det. Sen vägrade han ta det. Sprang runt i cirklar, morrade, pratade (precis som en pumi!...), hoppade och studsade omkring grisörat. Sen plockade han bort alla leksaker som låg i närheten av örat, ungefär som att det uppträdde hotfullt... Ja jösses... Nu ligger han på två meters håll och stirrar på örat... han tog i ena hörnet av det för en stund sedan och kastade iväg det allt vad han kunde. *suck* Det är tacken för att matte bjussar på nått smarrigt..


hemska hemska grisöra...


Vad ska en valp göra med ett så otäckt öra???

Matte mår inte så bra idag, har en faslig huvudvärk och en kroppstemperatur på 35 grader vilket känns lite lågt. !(den har iaf gått upp från 34.6!) Testade med två olika termometrar, men de verkar visa samma sak... typiskt... hade hoppats det var nått fel på den första. 

Jo en rolig sak till... Frans har börjat låta som min fars pumi. Tror de hängt lite för mycket med varandra. Jag har försökt att förklara för Frasse att en schnauzer inte ska "prata" som en Pumi... Knas-Frans... Nåja, hellre prat än skäll...


Kommentarer
Postat av: rence

vilken kul hund, hoppas han lyckas tämja den hemska örat

2009-01-15 @ 21:13:13
URL: http://saphira.bloggagratis.se/
Postat av: Tessan med "pälsbollarna"

Acke gör alltid så med grisöron...slänger dom i luften och jagar runt dom...vet inte varför??



Men du din temp låter lite läbbig....fasen du håller ju på att kallna.... Se till att hålla koll på dig nu....inga mer sjuka mattar här inte! Nej du får allt se till att husse och lille Frans håller dig varm.



Kramis

Postat av: malte o snoki

hhihiii vilket otäckt öra han fick! ett öra som låter "klonk" e ju skitaläskigt!!

undrar vad som skulle hända om du nu gav honom ett annat som inte låtit...?

2009-01-16 @ 10:19:43
Postat av: malte o snoki

å vi glömde säga till kalla matte, kryp ihop till en boll o kurera dig lite, det låter inte så bra med låg temp o huvudvärk - hänger det ihop? hoppas du känner dig pigg snart! kram o slafseligos från nos

2009-01-16 @ 10:21:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0