Nu är det dags!

... att börja blogga igen!

Frallans matte är åter arbetslös och nu kan vi återgå till att blogga på heltid igen. Härligt!
Vi har hittat en del hundpolare i kvarteret och jag tänkte att det är läge att presentera dem!

Först har vi valpen Sigge. Liten underbar pudelkille på 4 mån som har mkt vassa tänder. Han och Frans leker och rullar omkring och busar. Så söta ihop.


Söta Sigge

De bor grannar med oss och grabbarna brukar hänga gäng.

Tills... Frans tjej, Ninja dyker upp. Då är Sigge mest som en irriterande lillebror som biter i öronen och hänger i skägget...


Kärleksparet... Ninja sas vara väldigt reserverad och icke leksugen... Tills hon träffade prins Frans. Då blev det liv i luckan. För mycket liv tyckte matte när Frans och Ninja försvann bakom en parkerad bil och försökte tillverka bäbisar. Då blev det fart på matte...

Sen har vi Hugo, en underbar pudel som bor i samma hus som Sigge och Ninja, dvs mitt över gatan från oss. Hugo är inte riktigt som alla andra femåriga pudlar och ser kanske inte alltid riktigt ut som en pudel eftersom han har eksem och hålls kortklippt. Snygg-Hugo och Fralla-bralla brukar oxå leka och ha roligt!



Hugo är mycket kär i de två karelska björnhundstikarna som bor i mitt hus. (red. anm. frans är oxå intresserad...) Hugo har forcerat ett antal staket i jakten på sina flickor och ses ofta stå under deras balkong och tjuta. (De bor på andra våningen...)

Lena, Hugos matte, har fått bygga dubbelstaket för att förhindra rymningar och över-vägen-springningar i tid och otid...



Det är inte bara Frans som har en skit-matte ibland. Inga fler kärleksäventyr för vår vän Hugo.

Nu är det bara Nikita och Karela (björnhundarna) som inte är med på bild. Ska ta och se över om det inte går att fixa... Nu är det som sagt att börja blogga på riktigt igen!

Sen är jag ju löjligt kär i en liten valp igen... Funderar på om Frans ska få en lillebror... En blandning mellan tax och jack russel är det. Någon som har erfarenhet av denna blandras?

Idag fick alla vovvarna hänga gäng ihop:




Alla äter gräs... Kor på grönbete?


Alltid är gräset grönare på andra sidan... =)

Kommentarer
Postat av: heVIG (pUDEL)

hej FrANs heddVIgg (pUDdel) hÄR. Du HaR helSAT pÅ hoS mIG. JAG hAr tjÖtbULE meNN inTe VaRA mED på BiLD.



heLS. HedVVIG (PUdeL)

2009-08-17 @ 21:53:36
Postat av: malte o snoki me matte

hej raringar, kul å se att ni bloggar. Matte har en liten formsvacka men vi kikar in hos er iaf! Va söta vänner frallan har! tax o russel låter gulligt , kan nog bli lite hur som det...det är väldigt mkt hund båda två i små paket. En del russels är underbara, lugna o andra är som de vore uppskruvade o totalt onåbara, försök gärna luska lite hur mamma o pappa är till lynnet. Fota gärna, vi vill ju se gullet!

Hörs snart igen, slafspussar till prins frans frasvåffla von fralla

2009-08-18 @ 08:47:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0