FrAnS blågarr

FrannS Här, MåstE få beräTa hUr deTT Ejentligen seer ut hemmMa Hos mIg en Helt Vannlig dAg. MaTte Kann ni innte lita po.

1. Klokan 06.00: huSse Är jobbbig ock drrar upp mej ur Sängen när jag sover och säjjer att jag moste följa ut och kissa me honom. Han e tydligen räddd för att Gå ut själlv så tidigt i mörkjet. Sen när Husse är klar ute släpper  han av mig hos matte i sängen.

2. Matte oCh jag soVer tills Matte måste ut i trädgården och drar med mig precis som husse. JaG passsar pÅ att kollla av löven, duvorna och fjädrarna i trädgårDen och kissar lite näär vi äNdå e ute.

3. Matte jer mig mat. Antagligen nååt eckligt torrfoder med god A-fil.

4. Bestämmer mig för att vi ska spåra lite. MaTes hjÄrna beHöver aKtiveraS. Lägger eTt spår åt matte med tassavtryck i potatismjöl (öVeR helA legenheteN) som hon bara inte kan missa. Viftar glatt på svansen när hon hittar mig. Hon e duktig min matte.

5. Koppeltränar med matTe, jag springer och biter i kopplet och gömmer mig under sängen och retass liTe.

6. SoMnar i matTes famn.

7. rÄddar maTte från dammsugarmonstret. Matte är ovaNligt otAcksam.

8. GåR ut med MaTte, äR inTe kissnÖdig. BleV kiSsnÖdig preCis näR vi koM in. ToKigt. HjelptE maTte att TorkA kiSs. MattE ovanLit otaCksam. Jag nÖs 30 ggR av AjaX som mattE torKade RenT med.

9. LeKer meD Tiger, sOmnar.

10. VaKnaR ock häMtar nåGra snygGa strumpor sOm dofTar muMs tiLl maTte. MatTe intE liKa glaD soM jag. TypIskT.

Seen upprepas aktiviteterna under heela dagen, tills husse kommer hem och leker lite också. Matte tjänner sig glad oxå när jag visar henne konster jag kan och jag får godis då. Hon tror att hon säger saker som "sitt" och at det e då jag sitter, men ejentligen är det mer bekvämt att sitta så jag sätter mig för att jag villl. När jag hon säger "tass" vevar jag vilt med tassen och pekar på det jag vill ha i mattes hand. Hon e såååå långsam min matte.

/FrAnns.

 

Kommentarer
Postat av: Freakiest freak that ever freaked the freak

Sååå, frassemasse har börjar blogga också? Det var det värsta....vet inte vad som chockar mig mest, att valp har lärt sig skriva, eller att valp faktiskt bloggar?

Väntar spänt på nästa inlägg från den skäggprydde varelsen som förhoppningsvis tar upp höstens trender angående koppel, scarfar och hur man ska bete sig på finare tillställningar :) p&k

2008-09-03 @ 15:06:44
URL: http://barapontus.bloggspace.se
Postat av: Smacki Jacki

(ps läs texten som om den var från en gansgterrappare typ) Yo! What's up bitch?! Noone is gonna tell me that I don't pay attention to my hommies a'right? Ehj du ja såg att du skrivit att typ ingen lämna comments till dig på din blogg, what's up with that?! Jag har i alla fall läst det mesta här och jag tycker du ska keep up the good work biatch you know what I'm saing? Well hoppas du fellar dig smooter o att Fransen chillar i ditt knä om dagarna. tack för senast by the way nice med fika=) Well I got to go, jag har fisk på spisen! See ya dog!! Peace out!!!!

2008-09-03 @ 17:53:31
Postat av: VerÅnken

Frasse rules!

Men jag saknar Börje... jag gör faktiskt det... hade räknat med att Frasse skulle försöka sig på ett litet tugg när matte inte ser... han försöker ju inte ens!

Duktig Frasse :o)

Tänkte på en sak - just det där om Frasse å duktig... Kan inte jag få vara hans stödfamilj på riktigt?

Tänk vad han och Lillen ska jaga varann... kanske kan Lillen lära honom prata och några små hyss...

muwahahahhahaha

Gå på låda? Man blir inte fullt lika vit i skägget säger Lillen



Råkes! (alldeles snart :o) )

2008-09-03 @ 21:28:11
URL: http://badskans.blogg.se/
Postat av: Bella

Sötfrans Frans!



Min matte suckar och längtar tillbaka till när jag var så liten....Nu tycker hon bara att jag är en envis och konstig tonårsspoling. O ja,...ja, fattar inte alls vad hon menar med det...



Bella

2008-09-04 @ 12:07:49
URL: http://orvegard.bloggagratis.se/
Postat av: malte o snoken

en sån lång o aktiv dag...vi blir trötta bara vi läser...Bellas matte längtar tillbaka till valpstadiet men efter att ha läst detta är vi nog glada att våra taximaxar har några år på nacken! Känner igen det där med strumporna. Man kunde riktigt höra på snokens glada tasstramp att han hittat en kalsong el socka att bråka med, gnaga på...extra roligt o bli jagad förstås! puss fransingen!

2008-09-04 @ 13:58:30
Postat av: Primo och Acke

Men lille Frans...har du gått och lärt dig blågga;)

Men du får nog träna på textningen lite, sådär med stora och små bokstäver... så som vi lärt oss, HICK! Oj det var bara maten som åkte upp lite på mig (Primo)....sorry!

Matte säger att du var sååååå söt i tisdags, jaha ock?? Vi då är inte vi sötast i värlen kanske?? Jäkla svikers säger vi bara!

Tjingeling tjingtjong!

2008-09-04 @ 15:16:46
URL: http://www.ackebus.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0