Benvärmare och surmatte...

Matte hade problem med att valp åt på rottingkorgarna som står i hallen. "NEJ!" i olika omgångar föll snabbt i glömska  och  bägaren rann över för matte. Han vet vad "nej" betyder, han vet det mycket väl... Han slutar för stunden och ser skamsen ut och sen går han tillbaka och gnager så fort matte försvunnit utom synhåll. Inte uppskattat. Idag hade han satt sina sista tänder i korgarna... Matte hörde det bekanta ljudet och fick snabbt med sig den otäcka vattensprayflaskan från köket och gjorde ett anfall mot den fräckt tuggande och inte ont anande valpen. Vattenstrålen träffade valp mitt i trynet. Inte populärt. Sen har valp inte ens tittat åt korgen, än mindre tuggat på den. Matte är nöjd... Jösses. Han har verkligen börjat att trotsa matte nu, tidigare har han aldrig bitit i saker som inte är leksaker eller möjligen någon filt eller så. Han fyller sju månader dagen innan julafton. Han verkar ha kommit in i tonåren, raggar på tjejer och tuggar på förbjudna saker, som vilken tonåring som helst...

Valp är sur för att matte hade luciatåg för husse utan honom. Matte frågade, men då var han minsann för trött för att hänga med. Matte har dock lovat att fota honom med luciakronan bara för att det ska bli rättvist. Det fotot kommer senare.

Här har vi haft riktigt kallt. En dag visade termometern -19 grader... För valptassar är det inte så skönt. Matte lurar på om hon ska sticka benvärmare till Fransingen för riktigt riktigt kalla dagar. Han har fått låna pumins riktiga vintertäcke så länge.


Valp utan vintertäcke och utan benvärmare...


Kommentarer
Postat av: malte o snoken

heja matte som fick in en femetta på korggnagaren! Det är lika bra annars så lär dom sig inte.

Vi vill hemskt gärna se små benvärmare på prins frans! börja sticka nu!!

massa gosekramar till hela familjen

2008-12-16 @ 12:00:30
Postat av: Tessan med "pälsbollarna"

Äntligen kommer jag in för att skriva en komentar...men nu kommer jag inte ihåg vad jag skulle skriva;)Så jag väntar otåligt på bild med luciakrona!!!

Kramis och skicka hit snö!

2008-12-18 @ 22:36:29
URL: http://www.ackebus.se
Postat av: Anna med flock

Äh har ni kommit in i "härliga slyngelåldern", skam den som ger sig säg...heja mattes envishet!

2008-12-18 @ 23:23:11
URL: http://timsevimse.blogg.se/
Postat av: malte o snoken

hej söta valpis vi är hemma igen, stor puss bakom alla öronen!!

ps! vi träffa viggo när vi var borta han är en sån som du fast vuxen, matte gosa jätte mkt med honom o tänkte på dig !!

2008-12-20 @ 10:54:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0