Kollektiv-Frans

Idag har Frans varit hos terapeuten. Jajjemen, tillsammans med matte och husse. Man skulle nästan kunna tro att det var familjerådgivning på gång... Hehe. Sista gången som min samtalskontakt och jag träffades, känns lite sorgligt. Det var skönt att ha med sig sambo och Frasse. Vår bil är på Tottes verkstad i Linghem (förövrigt kanske världens trevligaste bilverkstad...), men vi behövde ta oss till Valla från resecentrum. Vad göra? Buss är ett underbart koncept. Min sambo hatar att åka buss, haha riktigt underhållande ;). Jag är van bussåkare och Frans ja han har sett en buss en gång.

Idag var den stora dagen, Frans skulle åka buss för första gången. Matte upptäckte än en gång fördelen med en liten ras. På Östgötatrafiken står: "För hund eller annat djur betalas kontant- eller rabattpris för ungdom. Djur som bärs i bur eller väska åker kostnadsfritt" Så, matte sprang upp på vinden och hämtade en mindre väska, typ bag, och stoppade ner valpen i. Inget motstånd. Troligen så utmattad av morgonens alla lekar och bus med matte att han inte orkade bry sig. Ibland är han en helt underbar liten varelse. Efter två provrundor i väskan i lägenheten gissade matte att väskan var ett gratis och vinnande koncept även om det såg lite smått roligt ut. Ner med snuttefilten i väskan bara och så lasta valp.


Kollektiv-Frans. Nästa gång blir det tåg. =)

Ja, matte och husse fick muta honom med hundkex hela den 12 minuter långa resan. Han tyckte nog det var rätt roligt tror vi.

Vi smugglade in valpen till terapeuten eftersom hon så jättegärna ville träffa honom. Nej, inte inne på sjukhusets område, ni behöver inte oroa er... ;) Vi kollade noga att inga människor fanns i närheten och sprang förbi receptionen och blev mötta på vägen och eskorterade. haha ganska roligt så här efteråt. Frans somnade upp och ner på mattan.

Sen gick vi hem. Alla tre. Sen bara två när valp tydliggjorde att han ville åka väska igen. Han börjar bli stor nu den lille valpen. Det känns på tyngden om inte annat...Kommentarer
Postat av: Tessan och "pälsbollarna"

Oj vilka äventyr Frans varit på, buss, terapeut,...Hi hi ser er liksom i svarta kläder, stickad svart mössa,dämpade gummisulor, nerhukade med frans i en bag och liksom smygspringandes förbi receptionen....

Nice!

Kram

2008-08-27 @ 22:53:17
URL: http://www.ackebus.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0