Börje, Frans och And

Jag har en valp som hatar regn. En valp som inte rör sig ett steg ute om det regnar. Inte ens med sin nya fina regnrock som håller honom torr. Det enda som gör att han kan glömma regnet för en stund är samträningen med Fritt Följ. Möjligen. Där kan han springa och spana på de stora hundarna och längta efter att bli lika uppfostrade som de... (Eller är det måntro matte som hoppas?)

Idag fick Frans träffa Börje för första gången. Han tog med sig herr And som moraliskt stöd. And piper ljudligt om man klämmer honom på magen (vem skulle inte skrika om valp bits i magen??) Synd att inte foton kan förmedla ljud. På bilderna nedan syns tydligt Börjes sura min över att behöva bekanta sig med valp. Lite nyfiken kan man dock nästan tro att han är. Som tur var intresserade sig inte valp för Börje särskilt mycket efter att matte förklarat att det är förbjudet att bita huvud eller andra kroppsdelar av Börje. And däremot fick sig en omgång... (And syns på andra fotot...)
Försökte ta en familjebild. Dock vägrade matte vara med på bilden efter att först varit ute i regnet och sen städat vinden... Börje är som vanligt den enda som skärper sig...Husse, Börje och Frans ville givetvis också vara med på bild. Börje kände sig tryggast i husses knä...


Så här kul tycker valp att det är med regn. Genomblöt (innan regnrockens tid) ville han ligga inlindad i mattes lakan i ett par timmar för att torka upp... Valp ignorerade matte under tiden, även en valp kan tydligt vara sur...


Frans vill också tacka för all uppmärksamhet han fått dels på Fritt Följs galleri (under "samträning") och i Tessans blogg  (http://www.ackebus.se)!


Kommentarer
Postat av: Tessan och "pälsbollarna"

Klart en liten söt valp ska få synas överallt;)Fint familjefoto...hi hi! Matte hade säkerligen varit lika söt som alltid även om hon varit i regn och städat vind, så det så!!Må gottigt på er hela "familjen valp"!

2008-08-18 @ 11:53:11
URL: http://www.ackebus.bloggagratis.se
Postat av: malte o snoken

hehheheh gud vilken raring! "torka upp sig lite" heheheh vi skrattar igenkännande. Är man tax vägrar man oxå gå ut i regn, "du är inte klok-ska vi gå ut i det där? Det kan du göra själv!"

2008-08-22 @ 08:32:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0